Teknoloji

1000Kitap Giriş Yap

Türkiye’nin en büyük kitap sitesi 1000Kitap giriş yap rehberini burada adım adım anlattık. Eğer üyeliğinize giriş yapmak istiyorsanız yapmanız gerekenler buradaki adımları sırasıyla uygulamalısınız.

1000kitap giriş işlemi için öncelikle bir hesabınızın olması gerekir. Eğer hesabınız yoksa 1K mobil uygulamadan ya da internet sitesinden üyelik oluşturabilirsiniz. Üyelik yapmak tamamen ücretsizdir. Ancak uygulamayı kullanırken kurallara uygun hareket etmezseniz üyeliğiniz yasaklanacaktır. Konsept bakımından kitap alıntıları, şiirler ve buna benzer gönderiler yayınlanan bir platformdur.

1000Kitap Giriş Yap

1000Kitap Giriş yapabilmek için öncelikle bilgisayardan, telefondan ya da mobil uygulamadan 1000kitap platformuna girin. Ardından yapmanız gerekenler ise aşağıdaki gibidir.

1000Kitap Giriş Yap
1000Kitap Giriş Yap

1. İlk olarak Sağ üst kısımda bulunan Giriş Yap düğmesine dokunun.

1k giriş

2. Ardından yukarıdaki ekran açılacaktır. E-posta veya kullanıcı adınızı yukarıdaki kutucuğa yazın.
3. Şifreniz yazan kısma ise şifrenizi yazın.
4. Ardından Giriş Yap butonuna dokunarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

1K Giriş

1K Giriş yapmak için yukarıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. Giriş yapabilmek için bir hesabınızın olması gerekir. Eğer şifrenizi unuttuysanız Şifremi unuttum seçeneğini seçip şifrenizi yenileyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Şifremi Unuttum düğmesine dokunmak ve 1000Kitap’a kaydolurken kullandığınız e-posta adresinizi girmelisiniz. Bu sayede 1000kitap size bir doğrulama kodu gönderir ve bu sayede şifrenizi yenileyebilirsiniz.

1000kitap Alıntılar

1000kitap alıntılar menüsünden kitap alıntılarına ulaşabilirsiniz. Alıntılara isterseniz şairi ya da yazarı da ekleyebiliyorsunuz. Özellik bakımından Türkiye’nin en iyi kitap sitesi 1000kitap Alıntılarının bazılarını bu başlık altından inceleyebilirsiniz.

“Geri çekilip kendine bir bak. Duygularının çılgınca nasıl döndüğüne bak –önce aşk, sonra nefret, sonra öfke. Tutkular ne kadar geçici, ne kadar kaprisli. Başkalarının hareketiyle nasıl da bir oraya bir buraya savrulduğuna bak. Gelişmek istiyorsan, duygularını değişmeyen, ebediyen kalıcı olan bir şeye bağlayarak tutkularının üstesinden gelmelisin.”
– Spinoza Problemi, Irvin D. Yalom

Onu düşünmekten, bir gülünç zaaftan utanır gibi utanarak, her gözümün önüne gelişte başımı silkelediğim birkaç saat içinde farkında olmadan ona kendi kafamdan bir şeyler, birçok şeyler katmadım mı acaba?

– Kan Davası, Reşat Nuri Güntekin

“Tek bir birey herhangi bir kavramdan daha güçlüdür her zaman, fakat kendisine inanmalı, iradesine sahip çıkmalıdır. İnsan olduğunu ve insan kalmak istediğini unutmamalıdır, işte o zaman etrafını saran, beynini uyuşturan vatan, görev, kahramanlık gibi sözcükler, kan kokan, sıcak, canlı insan kanı kokan boş laflar olarak kalırlar.”

– Mecburiyet, Stefan Zweig

“Bütün sevdiklerim beni karanlıkta unuttu. Son gemiyi duyan bile olmadı. Posta da o mektuptan habersizdi, ki zaten mektubu yazacak kimse yoktu. Ve her şey sahteydi. Başkalarının anlatmış olduğu öyküleri tekrar anlatan olmadı; bir vakitler aldatıcı bir umuda kapılıp bir liman bulmaya gidenden, gelecekteki sislerin, yaşanacak kararsızlıkların bu oğlundan da haber yok. Adımı gecikenler arasında sayıyorlar ve bu ad bile bir gölge, bütün geri kalanlar gibi.”

– Huzursuzluğun Kitabı, Fernando Pessoa

“Gerçekten de insanlar güzellikten bahsederken, ondan kesinlikle sanıldığı gibi bir nitelik olarak değil de bir etki gibi bahsederler -kısacası o ruhun şiddetle ve kusursuzca gelişimini kast ederler- zekânın ya da kalbin değil.”

– Karanlıktır İnsanın Ruhu, Edgar Allan Poe

Çünkü biz yaslı ve bedbaht günleri, sevinçli ve mesut günlerden daha iyi hafızamızda tutarız. Ömrümüzdeki hudut taşları, sevinçler değil yaslardır.

– Aşkın Hücumu, Miguel de Unamuno

Zihin her zaman için yeni olanı arzular. Zihin işte böyle seni her zaman gelecekte bir yere zincirler. O, her zaman seni umutlandırır ama hiçbir zaman malı teslim etmez; edemez. O sadece yeni umutlar, yeni arzular yaratabilir.

– Mutluluk İçimizde, Osho

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir